Welcome To Our Site

Easy to Remember

Read more

De verkeerde instructeur eigenlijk een persoon die laat zien dat hij een goede en ervaren instructeur is, maar in werkelijkheid is hij een nepinstructeur. Hij berooft gewoon je geld en verspil je tijd. Als u uw tijd en geld niet wilt verspillen en blijf dan weg van hen. Ze kunnen je toekomst bederven en je rijden een negatieve ervaring leren. Als je hebt gevonden dat je bij de verkeerde instructeur bent, verander dan je instructeur, voordat hij je tijd en geld verspilde. Er zijn enkele tekenen van verkeerde instructeurs:

 

  • schreeuwt naar jou
  • Hij brengt veel tijd aan aan de telefoon
  • We hebben meer tijd doorgebracht met praten dan praktijk
  • Ik werd gevraagd om vooraf te betalen voor 40 lessen voordat ik zelfs in een auto komt
  • Ik heb je betaald dan ik nodig had en hij geeft mijn resterende geld niet terug
  • Wanneer ik iets verkeerds doe, wordt hij meer gestrest
  • Mijn instructeur eindigde de les eerder
  • Houd de lessen op het laatste moment

www.hallorijbewijs.nl